19. mar Dokumentarfilm - Ekko af Kærlighed Tid: kl. 14:00 Sted: Alhuset Arrangør: Alhusets Brugerforening
‹ Tilbage til kalender

En poetisk, rørende ærlig og livsklog film om livslang kærlighed, og det der bliver tilbage, når den forsvinder igen. Kærlighedens ekko runger i de efterladtes gribende, humoristiske og frem for alt livsbekræftende fortællinger.
Man hører ofte om ældre par, der går bort kort tid efter hinanden. Sådan er det dog ikke gået det elskværdige persongalleri i danske Zara Zernys rørende debutfilm.
Fælles for dem alle er, at de er over 80 år og har mistet deres livsledsager, og nu er efterladt alene tilbage med kærlighedens ekko i tomme huse, hvor tøjet i klædeskabet stadig dufter af den, der gik bort. Det kunne nemt blive sentimentalt, men med en nøje kalibreret sans for de nuancerede følelser, der udspiller sig hos karaktererne, kommer ’Echo of You’ ikke bare til at handle om sorg, men også humor, bitterhed, viljen til at leve videre og en generation, der langsomt er ved at forsvinde.
De åbenhjertige samtaler udfoldes i stoiske billeder, stramt komponeret som klassiske malerier, og i stiliserede sekvenser hjemme hos de gamle selv, hvor fortiden fremkaldes på poetisk og ærlig vis. En film, der giver dig lyst til at give dine bedsteforældre et kram eller lytte nøje efter næste gang de fortæller dig en historie.

tilmelding / bestilling af billet på tlf.: 97191270

Pris: 30 kr. for kaffen