Kibæk har sin egen afdeling af Y's Men Club - og vi byder gerne nye medlemmer velkommen!


Østerbro 12, 6933 Kibæk
Vagn Andersen
vagneandersen48@gmail.com
Tlf 22 78 67 64

www.aaskovysmen.dk

Historien bag Y’s Men

Aaskov Y`s Mens Club er en del af det nationale og det internationale Y´s Men, der blev startet i 1922 i Toledo, Ohio i USA. Det var medlemmer af YMCA (det amerikanske KFUM), der startede bevægelsen. I Danmark er der ca. 150 klubber. I dag har Askov Y`s Mens Club 34 medlemmer og klubben har medlemmer af begge køn. Der er ordinære møder hver 14. dag, og derudover samles vi omkring vore loppemarkeder og i vore udvalg. Vi har i klubben ud over ledelsen 7 udvalg, der klarer alle klubbens anliggender.

Aaskov Y`s Mens Club blev startet i 1979 med Aulum Y`s Mens Club som moderklub. Det var en flok mænd i Kibæk, som syntes, at bevægelsens formål, der primært er at støtte kirkeligt og kulturelt børne- og ungdomsarbejde lokalt og internationalt, var meget relevant. Støtten er blevet givet dels ved direkte hjælp og dels ved pengegaver.

Stort lokalt arbejde i Y’s Men

Vi støtter værdige formål i ind og udland. Det kan vi, fordi vi har nogle pengerejsnings projekter. De to vigtigste er vores 12 årlige loppemarkeder samt udgivelse af ”Lokalviden”, der giver vigtige oplysninger om vort lokalområde.

Vores loppemarked skal opleves!

Vi har hallerne fyldte med køkkengrej, porcelæn, elektronik, lamper, møbler, bøger og meget, meget mere. Du kan helt sikkert finde noget som du lige præcis står og mangler!

Vores mange frivillige hjælpere står rundt i hallerne og oplyser dig om priser.
Betaling med MobilePay

Du finder datoerne for vores populære loppemarkeder her.