Aaskov Golfklub - meget mere end bare en golfbane!

Sandetvej 19
7280 Sdr. Felding
Tlf.
28 87 91 07
sekretariat@aaskov-golfklub.dk

www.aaskovgolfklub.dk

 

Vi er en lille hyggelig golfklub, hvor det sociale element er i absolut højsæde. I Åskov Golfklub er der plads til alle – også vores gæster, som vi sætter stor pris på.

Vi er stolte af vores bane, som er spilbar hele året rundt (jo, vi spiller til sommergreens hele året!) og vi glæder os over, at såvel store som små, medlemmer og besøgende hver eneste dag året rundt kan få nogle hyggelige timer på golfbanen i Åskov Golfklub.

Vi har altid god plads på golfbanen, og er altid klar til at modtage nye medlemmer og byde dem velkommen til den spændende golfverden.

 

Gæster er velkomne!

Vi byder alle vores gæster velkommen til vores golfklub i Åskov. Vi håber, at du får en rigtig god oplevelse og et par hyggelige timer med venner og familie. Skulle du ligge inde med spørgsmål, ris eller ros, er du altid velkommen til at kontakte os.

Åskov Golfklubs 18 hullers bane udmærker sig ved at der spilles til sommergreens året rundt (dog ikke ved rimfrost) – og at der altid er rigtig god plads på banen, så du kan booke en tid i golfbox som passer dig/jer.

Banen betegnes som værende middelsvær, og course management er derfor vigtigere end at kunne slå langt!