Vil du bo tæt på Herning, i et trygt lokalsamfund, med skøn natur? Så skal du flytte til Kibæk!

Uanset om du er ung eller gammel, har børn eller ej, har Kibæk masser at byde på

Beliggenheden er 12 km sydvest for Herning med kun otte min. kørsel til motorvejen. Det er nemt at komme med offentlige transport, både bus og tog. Transporttid med tog til Herning: 14 minutter.

Befolkning og butikker
Kibæk har ca. 2900 indbyggere, der er en daginstitution (vuggestue & børnehave) samt dagplejere og en velfungerende skole med ca. 400 elever fra 0. – 9. klasse. Kibæk har flere gode forretninger, som f.eks en bagerbutik, en købmand og en discountbutik.

Et trygt sted at vokse op
Kibæk har mange stisystemer, som betyder at børn selv kan færdes trafiksikkert rundt i byen. Der er et rigt foreningsliv som både tilbyder mange forskellige sportsgrene og andre fritidsaktiviteter for børn. I Kibæk er der også en børnevenlig badesø og nyrenoveret legeplads.

Skønne stier rundt i de grønne bydele
Der er flere søer og dejlige grønne områder der forbinder den skønne natur og byen. En af stierne går til det nærliggende Momhøj Naturcenter, hvor der bl.a. er udfordrende og populære mountainbike baner, to højtrangerende diskgolfbaner, en dejlig stor naturlegeplads, vandrestier, shelters og bålpladser – alt sammen til fri offentlig benyttelse.

Gode fællesskaber på kryds og tværs
Kibæk by ejer i fællesskab den Gamle Mølle ved mølledammen og den vedligeholdes med frivillig arbejdskraft. Herudover afholdes der året igennem flere arrangementer i og omkring Møllen, bl.a. Sankt Hans, Halloween, Julestue samt både musik- og stand-up arrangementer i sommerhalvåret.  Derudover har Kibæk et meget rigt foreningsliv der på alle måder er gode til at arbejde sammen og få ting til at ske. Det frivillige engagement i byen er stort og alle er velkomne!