Den Blå Mølle - et trygt værested for udsatte og ensomme

Den Blå Mølle
Møllevænget 19
6933 Kibæk
Tlf.: 97 19 19 55

blaa.moelle@blaakors.dk

Følg os på facebook


Åbningstider
Mandag: 09.30 – 18.00
Tirsdag – fredag: 09.30 – 14.00
Lørdag – søndag: Lukket

Den Blå Mølle er et alkoholfrit sted med mulighed for at tale med andre, få en kop kaffe eller købe mad og få rådgivning og hjælp til mange af dagligdagens små og store udfordringer. Aktiviteter, motion, ture og fester er med til at skabe indhold og meningsfuld hverdag.

Den Blå Mølle arbejder ud fra et kristent menneskesyn. Gennem diakoni omsætter vi vores menneskesyn i praksis, så det bliver til hjælp for vore medmennesker.

Den Blå Mølle tager imod dig med alt, hvad du rummer af fortid og aktuelle problemer. Vi vil gerne hjælpe dig videre til et liv, som er bedre end det, du har nu. Men du er også velkommen, hvis du bare har brug for at komme et sted med mad og mennesker.

Ud over billig varm mad, gratis kaffe og et åbent øre tilbyder vi også:

– Samvær, omsorg og støtte

– Samtaler, som motiverer til forandring

– Kontakt til sagsbehandler, læge, politi og andre

– Hjælp til at skabe netværk

– Motion, håndarbejde, udflugter/ture, spilaftner og diverse aktiviteter

– Andagt

– Brugerindflydelse

 

Vi er der for dig

Den Blå Mølle drives af Blå Kors Danmark med støtte fra Herning Kommune. På værestedet arbejder både faguddannet personale og en række frivillige. Der er mulighed for at få en fortrolig samtale med en af de ansatte.

Har du brug for nogen til at tage med til lægen, kommunen, advokaten eller lignende, så kontakt personalet og hør om de eller en frivillig har mulighed for, at tage med som bisidder.

 

Ung Mølle

Er du mellem 18 og 35 år, og mangler du et netværk, som kan give dig noget positivt socialt, så giver vi mulighed for at komme ud og være social med andre unge. Læs mere om Ung Mølle her.