Kom og vær med i vores fællesskab i FDF Kibæk, du er sikker på at få en masse sjove oplevelser!

FDF Kibæk
Landsbyparken 4, Kibæk

Kontakt:
Roan H. Pedersen
roan@fdf.dk

Tjek også vores hjemmeside

Aktiv og supersjov fritidsaktivitet for børn og unge!

FDF er en fritidsaktivitet for børn og unge med leg, fællesskab og sjove oplevelser. Vi bygger huler og forhindringsbaner, løser gåder og mysterier, går på opdagelse i naturen, rister skumfiduser over bål, tager på ture og lejre, klæder os ud, lytter til historier og dyster mod og med hinanden i fantasifulde discipliner.

I FDF tror vi på, at hvert enkelt menneske er skabt med værdi i sig selv, men først i mødet med andre bliver vi hele mennesker. Gode relationer giver modstandskraft og lærer børn og unge at tage ansvar for andre og værdsætte det forpligtende fællesskab. Alle er velkomne hos os!

Vi holder møder hver mandag kl. 18.00 – 19.30 i FDF Kredshuset.

Klasserne i FDF Kibæk

I FDF Kibæk, har vi klasserne Tumlinge, Pilte, Væbner, Seniorvæbner og Senior.

Tumlingene har aldersgruppen 1-2 klasse.

Piltene har aldersgruppen 3-4 klasse.

Væbnerne har aldersgruppen 5-6 klasse.

Seniorvæbnerne har aldersgruppen 7-8 klasse.

Seniorerne har aldersgruppen 9 klasse og op efter.

Voksne medlemmer er også velkommen. Har du lyst til at blive en del af et engageret lederfællesskab, så ser vi frem til at møde dig.

Kibæk FDF Orkester

Kibæk FDF Orkester en musikalske oplevelser, forpligtende samvær og fællesskab på tværs af alder, med udgangspunkt i FDF’s værdigrundlag.

Vi har medlemmer i alderen 10-80 år, og der er plads til endnu flere! Det kræver ingen særlige forkundskaber at være med og vi stiller gerne instrument til rådighed for dig. Orkestret er et brassband, men spiller du på et andet innstrument, hjælper vi dig gerne med omskoling. Vi tilbyder gratis undervisning for både børn og voksne

Vi øver hver torsdag i Kredshuset. Brassbandet øver kl. 18.15 – 21.15 inkl. 20 minutters kaffepause. Er du interesseret eller vil du høre mere så kontakt Marianne S. Ovesen på tlf. 26 19 24 12.