Kom og vær med på www.kibæk.com og få mulighed for spot på infoskærmene

Ønsker din forening eller din virksomhed at blive en del af www.kibæk.com og dermed få mulighed for at få arrangementer med på kalenderen og reklamespot på byens infoskærme er der følgende muligheder:

 

Foreninger:

 

MINI-medlem 500,- pr. år
Underside på www.kibæk.com hvor din forening præsenteres (+link til egen hjemmeside).
Hvis du ønsker et reklamespot på infoskærmene koster dette 850,- pr. arrangement.

MAXI-medlem 2500,- pr. år
Underside på www.kibæk.com hvor din forening præsenteres (+link til egen hjemmeside).
3 årlige arrangementspots på infoskærmene.
Som MAXI-medlem kan yderligere spots kan tilkøbes for kr. 395,- pr. event.

SPOT UDEN MEDLEMSKAB:
Ønsker din forening ikke at tegne medlemskab til hjemmesiden her – kan der købes et spot på de digitale infotavler for 1.500 kr. pr. stk. (max visning 4 uger før eventet afholdes).

EKSTRA:
Spot på infoskærmene vises også på Facebooksiden “Det sker i Kibæk”.

 

Forretninger, virksomheder og øvrige erhvervsdrivende:

 

ERHVERVS-medlem 750,- pr. år
Præsentationsside, på www.kibæk.com samt link til jeres egen hjemmeside.

Derudover får I som erhvervs-medlem mulighed for køb af spot omkring arrangementer m.m. på de digitale infotavler for kr. 850,- pr. spot, dog må spottene ikke være af kommerciel art og indeholder tilbud.

 

Hem står bag www.kibæk.com?


Initiativet til www.kibæk.com og opsætning af byens infoskærme er taget af Kibæk Lokalråd og en arbejdsgruppe under byfornyelsesprojektet som også står bag Facebooksiden “Det sker i Kibæk”.


Projektet udspringer af et fælles ønske om at synliggøre alt det gode der sker i løbet af året i Kibæk, bl.a. ved en fælles kalender for foreningerne i byen og skabe mulighed for foreningerne for at synliggøre deres arrangementer og tilbud til byens borgere på infotavlerne i byen.
Ønsker din forening også at blive medlem af www.kibæk.com er I meget velkomne til at kontakte os.

Derudover har vi gjort vores bedste for at samle oplysninger om både daginstitution, skole, sport og motion, natur, foreningslivet, kirken, boligformer, transportmuligheder, butikker og erhvervsliv på ét sted. Vi synes alle, at Kibæk er et dejligt sted at bo, og vil gerne dele byen med flere, som forhåbentlig får lyst til at flytte hertil.