28. jun Kibæk Cup 2024 Tid: Sted: Arrangør: Kibæk Idrætsforening
‹ Tilbage til kalender

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Kibæk Cup 2024

 

Her vil Kibæk Krydsfelt igen være omdrejningspunkt for vores årligt tilbagevendende fodboldcup. Kibæk Cup er et breddestævne, hvor alle aktiviteter og kampe foregår i og omkring Kibæk Krydsfelt og hvor vi lægger vægt på det sociale samvær. Vi henvender os som udgangspunkt ikke til liga-1-hold.

Lørdag afvikler vi vores lørdagsstævne for U6-U9-spillere, hvor banerne ved Kibæk Krydsfelt summer af liv og glade dage og en masse fodbold og hygge. Alle hold får 4 kampe ENTEN lørdag formiddag ELLER lørdag eftermiddag.

Fredag, lørdag og søndag er det de større børn/unges tur til at prøve kræfter med fodboldspillet. Der afviklet vi nemlig weekendstævnet med en masse fodbold i aldersgruppen U10-U16. Alle hold får 5 til 6 kampe fordelt på fredag, lørdag og søndag.

Deltagerne i weekendstævnet overnatter for langt de flestes vedkommende på Kibæk Skole, i Kibæk Krydsfelt samt forskellige steder indenfor Kibæks bygrænser og i gåafstand til Kibæk Krydsfelt. Derudover er der også en forældrecampingplads i umiddelbar nærhed af Kibæk Krydsfelt.

Alt i alt en weekend med fokus på fodbold, men der bliver også tid til at hygge med en masse andre glade cupdeltagere. Vi lægger desuden vægt på sund, ernæringsrigtig og børnevenlig mad til alle vores måltider, som bliver serveret i Kibæk Krydsfelt.

I cupudvalget er vi i fuld gang med forberedelserne.

 

Vi i cupudvalget ser frem til at byde jer velkommen til Kibæk Cup 2024.

Hilsen
Kibæk Cup udvalget

Læs mere